ISPARTA / EĞİRDİR - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Ara

Her zaman okulda ve evde üzerimize düşen sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz.

Ara

Eğirdir Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Değerler Kulübü öğrencileri olarak, " Sözlük Tasarlama" ödevimizi zamanında ve en güzel şekilde yaparak okulumuzda sergiledik.

Ara

Eğirdir Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Değerler Kulübü öğrencileri olarak Kasım ayı değerimiz olan " Sorumluluklarımız" panomuzu hep birlikte hazırladık.

Ara

Eğirdir Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Değerler Kulübü öğrencileri olarak ÇEDES Projesi kapsamında Eğirdir Huzurevindeki büyüklerimizi ziyaret ettik.

Ara

Eğirdir Mehmet Akif Ersoy ilkokulu Değerler Kulübü öğrencileri, anne kurabiyelerini sevgilerini katarak yaptıktan sonra okuldaki arkadaşlarına ve fırın çalışanlarına ikram ettiler. Sevgiyle paylaşmanın tadına vardılar.

Ara

Eğirdir Mehmet Akif Ersoy ilkokulu olarak ÇEDES projesi kapsamında değerler kulübü olarak "Camiler ve Din Görevlileri Haftasını" kutlamak için Yenimahalle camii imamımız Ömer Yeşil 'i camide ziyaret ettik. Çocuklarımızın çık sevdiği komşu camimizin imamı Ömer hocamız çocuklarımızla sohbet etti, onlara, camiyi ve bölümlerini anlattı. Gül suyu ve çikolata ikram etti. Hocamıza verdiği bilgiler ve misafirperverliği için çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Eğirdir Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Değerler Kulübü olarak okulumuzun bahçesini, çevresini, parkımızı ve komşu camimizin bahçesini temizledik.

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı

Eyl

Yüce yaratının insanlığa göndediği en son rahmet elçisi, insanlığın kurtuluşu için gönderilen son ve en büyük peygamber, Peygamberimiz, efendimiz, müjdeleyici ve uyarıcı olarak gönderilmiş Hz Muhammed sav'i anma haftası etkinlikleri kapsamında hafta boyunca yapılan etkinliklerin yanı sıra  ÇEDES Kulübü ve 2/B sınıfı öğrencilerinin katkılarıyla "Mevled-i Nebi Haftası" kutlama programı düzenlendi. Programda öğrenciler Peygamber efendimizin hadislerini  ve şiirler okudular. "571" ilahisini söylediler. Okulumuz din dersi öğretmeni Dudu Sarı haftanın önemi ile ilgili bir konuşma yaparken, mahalle imamımız Ömer Yeşil ise Kuran'ı Kerim tilaveti okuduktan sonra güzel bir dua yaptı. ardından öğrencilerimize gül suyu ve lokum-biküvi ikramı yapıldı.